Complete oplossing

Complete oplossing

RetSoft Archief is een complete archief oplossing waarin zowel gescande als digitale documenten (zoals e-mail, PDF, Officedocumenten, etc) gezamenlijk kunnen worden opgeslagen. RetSoft Archief stelt de gebruiker in staat snel en flexibel een overzichtelijk archief in te richten. In de Expert versie van RetSoft Archief kunnen lees- en bewerkrechten indien gewenst per gebruiker worden vastgelegd.

Razendsnel en efficiënt

Razendsnel en efficiënt

Met de professionele OCR techniek (tekstherkenning) worden alle documenten opvraagbaar gemaakt over de gehele inhoud van het document. Zo kunnen documenten worden opgezocht middels ieder woord dat hierop voorkomt. Er wordt automatisch gezocht in zowel gescande als digitale documenten. Alle gevonden documenten worden getoond in één overzicht, met de meest relevante bovenaan. Documenten kunnen worden geprint of met één druk op de knop per e-mail worden verzonden.

Hybride cloud

Hybride cloud

RetSoft Archief biedt met een simpele muisklik de mogelijkheid om delen van het archief in de Cloud te zetten. Hiermee kan eenvoudig en veilig het archief toegankelijk gemaakt worden voor werken op afstand. Welke documenten dit zijn en wie er toegang toe hebben kan volledig zelf worden bepaald.

Office- en Outlook-integratie

Office- en Outlook-integratie

Met één muisklik kunnen Office-documenten naar RetSoft Archief worden overgebracht. Ook kunnen eenvoudig alle relevante e-mails inclusief de bijlagen vanuit alle gangbare e-mailprogramma′s in RetSoft Archief opgenomen worden.

Schaalbare oplossing voor elke branche

Schaalbare oplossing voor elke branche

Retsoft Archief is uniek vanwege zijn brede inzetbaarheid. Van ZZP-er met een bescheiden archief tot grote organisaties met complexe archiveerprocessen weten RetSoft Archief al jarenlang succesvol in te zetten. Door de vele mogelijkheden die RetSoft biedt en de bescheiden prijsstelling kent het pakket een zeer goede prijs-/prestatieverhouding.

Begin met uw eigen digitale archief

Met de hulp van RetSoft kan dat in een handomdraai.